i10

Kryesore

Me një dizajn të guximshëm dhe ekspresiv

Dizajni i veçantë dhe modern i i10 është I theksuar nga stili i ri i grilës së re dhe dritat e ditës LED.

i10-highlights-cropped-view-front-part-red-original

Një besim sportiv

i10-highlights-cropped-view-rear-part-red-original

Një qëndrim sportiv i padiskutueshëm

Hapësira bagazhit

Së bashku me hapësirën kryesore të kabinës, i10 mburret për një nga bagazhet më të mëdha në klasën e saj.  Kapaciteti i bagazheve prej 252 litra zgjerohet në një volum prej 1,046 litra kur sediljet e pasme janë të palosura.

Vend për 5

Mos u mashtroni me pamjen e vogël të i10 sepse mund te udhetojnë lirshëm deri në pesë të rritur.

Galeri

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Specifikimet Teknike

Hyundai i10, LPG, Manuale
Kategoria Autoveturë
Emertimi Hyundai i10, LPG, Manuale
Modeli I10 e Re
Numri i vendeve 5
Performance
Engine
Motori 1.0 Kappa MPi
Cilindrata (cc) 998
Shpejtësia maksimale (kph) 153
Fuqia maksimale (ps / rpm) 67/6,200
Numri I rrotullimeve max (kg·m / rpm) 9.2/3,500
Akselerimi (0 - 100 kph) (sec) 15
Distanca e frenimit (100 - 0 kph) (m) 40.3
Numri I Cilindrave 3
Numri I valvulave 12
Transmission
Tipi I kambios 5
Konsumi I karburantit
Karburanti LPG (Benzinë/ Gaz)
Konsumi (Urban /Qytet) / City)(liter / 100km) 8.3
Konsumi (Extra Urban / Autostrade) (liter / 100km) 5.4
Konsumi (Kombinuar) (liter / 100km) 6.5
CO2 Emission (Combined) (g/km) 104
Përmasat
Gjatësia (mm) 3,665
Gjerësia (mm) 1,660 (pa përfshirë pasqyrat) / 1,943 (përfshirë pasqyrat)
Lartësia (mm) 1,500
Distanca askiale (mm) 2,385
Pesha
Pesha neto minimale (kg) 989
Pesha neto maksimale (kg) 1,051
Pesha bruto (kg) 1,470
Gomat
Disqet 4.5J X 13", 5.5J X 14", 6.0J X 15"
Gomat 155/70 R13, 175/65 R14, 185/55 R15
Hyundai i10, Benzine, Manuale
Kategoria Autoveturë
Emertimi Hyundai i10, Benzine, Manuale
Modeli I10 e Re
Numri i vendeve 5
Performance
Engine
Motori 1.0 Kappa MPi
Cilindrata (cc) 998
Shpejtësia maksimale (kph) 156
Fuqia maksimale (ps / rpm) 66/5,500
Numri I rrotullimeve max (kg·m / rpm) 9.7/3,500
Akselerimi (0 - 100 kph) (sec) 14.7
Distanca e frenimit (100 - 0 kph) (m) 40.3
Numri I Cilindrave 3
Numri I valvulave 12
Transmission
Tipi I kambios 5 Marshe Manuale
Konsumi I karburantit
Karburanti Benzinë
Konsumi (Urban /Qytet) / City)(liter / 100km) 6
Konsumi (Extra Urban / Autostrade) (liter / 100km) 4
Konsumi (Kombinuar) (liter / 100km) 4.7
CO2 Emission (Combined) (g/km) 108
Përmasat
Gjatësia (mm) 3,665
Gjerësia (mm) 1,660 (pa përfshirë pasqyrat) / 1,943 (përfshirë pasqyrat)
Lartësia (mm) 1,500
Distanca askiale (mm) 2,385
Pesha
Pesha neto minimale (kg) 933
Pesha neto maksimale (kg) 973
Pesha bruto (kg) 1,310
Gomat
Disqet 4.5J X 13", 5.5J X 14", 6.0J X 15"
Gomat 155/70 R13, 175/65 R14, 185/55 R15
Hyundai i10, Benzine, Automatike
Kategoria Autoveturë
Emertimi Hyundai i10, Benzinë, Automatike
Modeli I10 e Re
Numri i vendeve 5
Performance
Engine
Motori 1.0 Kappa MPi
Cilindrata (cc) 998
Shpejtësia maksimale (kph) 150
Fuqia maksimale (ps / rpm) 66/5,500
Numri I rrotullimeve max (kg·m / rpm) 9.7/3,500
Akselerimi (0 - 100 kph) (sec) 16.8
Distanca e frenimit (100 - 0 kph) (m) 40.3
Numri I Cilindrave 3
Numri I valvulave 12
Transmission
Tipi I kambios 4 Marshe Automatike
Konsumi I karburantit
Karburanti Benzinë
Konsumi (Urban /Qytet) / City)(liter / 100km) 7.3
Konsumi (Extra Urban / Autostrade) (liter / 100km) 4.8
Konsumi (Kombinuar) (liter / 100km) 5.8
CO2 Emission (Combined) (g/km) 137
Përmasat
Gjatësia (mm) 3,665
Gjerësia (mm) 1,660 (pa përfshirë pasqyrat) / 1,943 (përfshirë pasqyrat)
Lartësia (mm) 1,500
Distanca askiale (mm) 2,385
Pesha
Pesha neto minimale (kg) 952
Pesha neto maksimale (kg) 1,014
Pesha bruto (kg) 1,440
Gomat
Disqet 4.5J X 13", 5.5J X 14", 6.0J X 15"
Gomat 155/70 R13, 175/65 R14, 185/55 R15