Hyundai Auto Albania shpk është përfaqësuesja zyrtare e Hyundai Motor Company në Shqipëri. Në 2017 festuam bashkë me ju 10 vjetorin e themelimit të kompanisë sonë. Gjatë këtyre 10 viteve kemi patur një rritje graduale ku me punë e përkushtim, bashkë me besimin e klientëve tanë pozicionohemi të parët në tregun e automjeteve të reja. Lancuam modelet e reja Genesis dhe Ioniq elektrik, e ardhmja e lëvizjes ekologjike dhe përuruam sallonin më të ri, në përputhje me standartet bashkëkohore të Hyundai Motor Company.

Ne jemi në treg me një gamë shumë të gjërë produktesh, duke ofruar raportin më të mirë çmim cilësi që janë edhe çelësi I suksesit të markës Hyundai në botë që për vite me rradhë mban vendin e 4 ndër prodhuesit e automjeteve.

Galeri

20171009_175243
20171009_175047
0-02-05-de9c8a3e09e61f5786dcddfa2bc92e50c7c7f2ad97e3be1d314b49aea4317408_full
0-02-05-c2e66f5669a05bea38af254eac9baf9923d5f3140e165129849fa9cd0ecb1b27_full
0-02-05-adb9b7b2d4af31772518d7f207c94edfd74e8025239ab33f71a73b2eb17958d5_full
0-02-05-798bdca67d673d0301eab1837a52745f215e44d8ca830639999de28aac78770f_full
0-02-05-7a43a3f8359297e213c5c4ded33ea66d1b949e8a08740c810be93e56f3a9c6a7_full
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...