i20

Kryesore

Fluidic Sculpture 2.0

Filozofia e dizajnit të Hyundai " Fluidic Sculpture 2.0" është forcuar nga dritat e shtrira dinamike dhe konturimi i saktë i sipërfaqes. Qëndrimi i qëllimshëm i modelit të ri të i20 është zgjeruar më tej nga efekti i çatisë lundurese falë mbulesës me ngjyrë të zezë me shkëlqim.

Dritat e projeksionit dhe dritat e dites LED
Grille radiatori
Dritat e prapme te kombinuara LED
Catia paronamike
Dritat e projeksionit dhe dritat e dites LED

 

Dritat e projeksionit dhe dritat e dites LED

 

Dizajnuar dhe zhvilluar ne Europe, gjenerata e re e i20 ka nje pamje te hijshme dhe terheqese. Ky interpretim i fundit i filozofise se dizajnit te Hyundai " Fluidic Sculpture 2.0" eshte zgjeruar nga dritat me dy fenere dhe dritat e dite LED.

 

Grille radiatoriGrille radiatoriPjesa e perparme tani ka nje grile dalluese te dyfishte duke i dhene nje pamje te re elegante.Dritat e prapme te kombinuara LEDDritat e prapme te kombinuara LEDFeneret e ri te pasem LED ofrojne nje karakter te dallueshem te teknologjise se larte ne makine. Me drita LED qe sigurojne shkelqim maksimal dhe siguri te permiresuar.Catia paronamikeCatia paronamikeKabina e i20 eshte e shndritshme dhe e ajrosur perms catise paronamike unike, opsionale dhe me e mira per sa i perket hapesires

ne klasen e saj.

Hapësira e plotë e bagazhit


Nuk ka më lodhje për të gjetur më shumë hapësirë në bagazh dhe u stërmunudar të vendosësh valixhet. Me hapësirën e plotë të kabinës të i20, sediljet e pasme mund të palosen pjesërisht ose plotësisht për t'ju dhënë fleksibilitet maksimal në rregullimin e bagazhit dhe hapësirës së udhëtarëve. Vetëm ulini sediljet, vendosni valixhet dhe kaq ishte.Hapsirë komode


Komoditet maksimal sa mund të harroni që jeni duke ngarë. Një shumëllojshmëri e gjerë e karakteristikave për lehtësi dhe kënaqësi maksimale përfshinë edhe ekranin ne kroskot TFT LCD me tregues të qartë dhe të lehtë për t'u parë dhe kontrolluar, mundëson të përdorni funksione të ndryshme intuitive me vetëm një prekje të gishtit.

Sistem paralajmërimi i mbajtjes në korsi (LDWS)

Nuk ka nevojë të shqetësoheni për ngarjen me sistemin paralajmërues të mbajtjes në korsi. Ky opsion e lajmëron shoferin me një paralajmërim të menjëhershëm vizual dhe me audio për çdo largim të pavullnetshëm nga korsia ku jeni vendosur.

Sistemi i monitorimit të presionit të gomave

Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPMS) do t’ju mbajë të informuar gjatë gjithë udhëtimit tuaj, me informacionin më të fundit të dërguar direkt në ekranin tuaj nëpërmjet sensorëve.

Galeri

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Specifikimet Teknike

Kappa 1.2 MPi Manuale
Kategoria Autoveturë
Emertimi Kappa 1.2 MPi Manuale
Modeli i20
Numri i vendeve 5
Performance
Engine
Motori 1.0 Kappa MPi
Cilindrata (cc) 1248
Shpejtësia maksimale (kph) 170
Fuqia maksimale (ps / rpm) 84/6,000
Numri I rrotullimeve max (kg·m / rpm) 12.3/4000
Akselerimi (0 - 100 kph) (sec) 12.8
Distanca e frenimit (100 - 0 kph) (m) 37.5
Numri I Cilindrave 4
Numri I valvulave 16
Transmission
Tipi I kambios 5-Marshe Manuale
Konsumi I karburantit
Karburanti Benzine
Konsumi (Urban /Qytet) / City)(liter / 100km) 5.8
Konsumi (Extra Urban / Autostrade) (liter / 100km) 4
Konsumi (Kombinuar) (liter / 100km) 4.7
CO2 Emission (Combined) (g/km) 109
Përmasat
Gjatësia (mm) 4,035
Gjerësia (mm) 1,734 (excluding door mirrors) / 1,980 (including door mirrors)
Lartësia (mm) 1,474
Distanca askiale (mm) 2,570
Pesha
Pesha neto minimale (kg) 1,040
Pesha neto maksimale (kg) 1,158
Pesha bruto (kg) 1,580
Gomat
Disqet 6.0J X 15", 6.0J X 16"
Gomat 185/65 R15, 195/55 R16
Kappa 1.4 MPi Automatike
Kategoria Autoveturë
Emertimi Kappa 1.4 MPi Automatike
Modeli i20
Numri i vendeve 5
Performance
Engine
Motori 1.4 Kappa MPi
Cilindrata (cc) 1,368
Shpejtësia maksimale (kph) 170
Fuqia maksimale (ps / rpm) 100/6,000
Numri I rrotullimeve max (kg·m / rpm) 13.6/3,500
Akselerimi (0 - 100 kph) (sec) 13.2
Distanca e frenimit (100 - 0 kph) (m) 37.5
Numri I Cilindrave 4
Numri I valvulave 16
Transmission
Tipi I kambios 4-Marshe Automatike
Konsumi I karburantit
Karburanti Benzinë
Konsumi (Urban /Qytet) / City)(liter / 100km) 9.2
Konsumi (Extra Urban / Autostrade) (liter / 100km) 5.3
Konsumi (Kombinuar) (liter / 100km) 6.7
CO2 Emission (Combined) (g/km) 155
Përmasat
Gjatësia (mm) 4,035
Gjerësia (mm) 1,734 (excluding door mirrors) / 1,980 (including door mirrors)
Lartësia (mm) 1,474
Distanca askiale (mm) 2,570
Pesha
Pesha neto minimale (kg) 1,079
Pesha neto maksimale (kg) 1,197
Pesha bruto (kg) 1,620
Gomat
Disqet 6.0J X 15", 6.0J X 16"
Gomat 185/65 R15, 195/55 R16
Kappa 1.4 MPi Manuale
Kategoria Autoveturë
Emertimi Kappa 1.4 MPi Manuale
Modeli i20
Numri i vendeve 5
Performance
Engine
Motori 1.0 Kappa MPi
Cilindrata (cc) 1,368
Shpejtësia maksimale (kph) 184
Fuqia maksimale (ps / rpm) 100/6,000
Numri I rrotullimeve max (kg·m / rpm) 13.6/3,500
Akselerimi (0 - 100 kph) (sec) 11.6
Distanca e frenimit (100 - 0 kph) (m) 37.5
Numri I Cilindrave 4
Numri I valvulave 16
Transmission
Tipi I kambios 6-Marshe Manuale
Konsumi I karburantit
Karburanti Benzinë
Konsumi (Urban /Qytet) / City)(liter / 100km) 7.1
Konsumi (Extra Urban / Autostrade) (liter / 100km) 4.3
Konsumi (Kombinuar) (liter / 100km) 5.3
CO2 Emission (Combined) (g/km) 122
Përmasat
Gjatësia (mm) 4,035
Gjerësia (mm) 1,734 (excluding door mirrors) / 1,980 (including door mirrors)
Lartësia (mm) 1,474
Distanca askiale (mm) 2,570
Pesha
Pesha neto minimale (kg) 1,060
Pesha neto maksimale (kg) 1,175
Pesha bruto (kg) 1,600
Gomat
Disqet 6.0J X 15", 6.0J X 16"
Gomat 185/65 R15, 195/55 R16